assalamualaikum dr doha,qatar

2 comments - Post a comment

ari ni genap la aku seminggu kat cni...paling aku rindu my famili n awek aku la n frenz kat msia.
ari aku 1st time tgk sandstorm dri bilik aku...uish seram gak...pastu ujan.
tadi aku g medical check up...pastu kena halau dgn qatari,kerek betul.aku siap bg salam pulak tu.kat cni nk tgk pompuan 1:10 tu...tapi sekali tgk perghhhh cun belaka,nurse kat sepital tu pun cun.kat cni pak arab pakai keta mahal tapi harga murah,road tax takde,minyak murah but cost of living shit...very high...sewa umah je leh sampai QR8000...jus imagine.sib baik aku accomodation provide...nnti aku plan nak beli camera so leh la fwrd gambar aku kat cni.korang nak tau tak...thumb drive ngan wireless pun kat cni takde.sama mcm msia 10 tahun yg lalu.so u all must proud to be malaysian.kat cni ckp malaysian je,diorg semua tau lagi kalu muslim.tp aku lom jumpe UNTA live lagi...hehehe.ade rezeki leh pg umrah beb.
ni je lah for now.jmpe lagi.ma-as-salamh..(bye)

syukran my frenz

 
This Post has 2 Comments Add your own!
Anonymous - 8:06 PM

engko online kat cc ke kat ofis ?? janggut ngan apong satu bilik ngan engko ke?
keta murah!! apalagi sambar lah SUBARU satu lepas tu bawak balik melaysia, gerenti aku jeles gila ngan engko. engko ada bawak baju petronas tak, kalau tak macam mana diorang nak bergambo ngan engko(mcm iklan petronas tu).kat melaysia nie engko bela kucing kat sana engko bela lah unta sekor.

ok lah. take care bro.

p/s: keep us updated. tak dapat pegi dapat dengar cerita engko pun ok lah.

nasir zahari.

fazamania - 8:15 PM

Tol tu nasir, lagi satu mesti best kan dok sana ..awek arab cun2 ..eii!!! teringin nak pi sana....tapi masalahnya sana hukum hudud..hahhaa!!!

ok lah pil,nanti aku tanya diorang....aku punya boleh ke ?..segan plak..ahaks!!!!

kirim salam ngan diorang

Post a Comment