Aku mencari rezeki di DOHA,Qatar.

2 comments - Post a comment

Assalamualaikum n selamat tghari,
skrg ni waktu tempatan kul 0120pm...

djdkan citer depatured 290306 kul 0020 from klia.ramai gak escort trmasuk famili dr geng2 aku yg sama berjuang...aku transit kat dubai kul 0310am.then 0820 flight g doha...nasib baik ujan n sejuk ckit...

to faza n nasir zahari
apong kim salam

catch u all later...
ahlan wah sahlan

 
This Post has 2 Comments Add your own!
fazamania - 11:57 PM

wah!!! dah terer cakap arab ...
oklah geng2 kite kat NDC ni kirim salam kat ko...kirim salam aku pada apong dan juge janggut ....

makan ape ?... roti ke ?..hahhaha!!!! best la ko kat dubai nih ramai minah saleh mandi pakai bikini jee kat pantai.... hahahha!!!!, then...kalau ko pi the palm oil ngan hotel mewah tu...amik lee gambar .. post kat sini...

chow!!!!

Anonymous - 3:07 AM

ahahaa!! macam mat2 indon/bangla yg kat sini bila nak hantar gambo balik kampung siap pakai long sleeve pas tu posing kat pokok bunga heheheh...

nasir zahari.

Post a Comment