assalamualaikum org msia

3 comments - Post a comment

ape kabar org msia,sori la kat cni susah nk jmpe cc.kalu ader pn x canggih mcm msia.pastu hagra sejam mcm harga mase kt msia mula2 ader cc.

kerja
so skrg ni whse ktaorg 99% dah complete yg lain tggal nak buat house keeping je.skrg ni tgh training system baru.ATMS n STP yg ajar pun org msia,nmanye mr mohan,org klang.aku nye inventory mr zaki pn sma gak org meru,klang + cust. service pn mr kumar org KL.old klang road..ari ni dier sakit perut.so pade faza n joe cepat2 la anta resume kalu nk try enviorenment baru

cuace
skrg ni dh nk start panas.smpai angin pn rase bahang panas ye.

aku.
smpai skrg x pham org qatar ni bwa keta asik tekan hon je.aku rase kalu kat msia dh kena baling batu.kat cni nk umrah murah QR500 je insyaallah tahun depan kot.coz tahun ni myb raya kat cni...huhuhuhuh.skrg pun dh kawan ngan org philipine,sri lanka,egypt,india,bangladesh.so...pade kawan2 aku yg dah nak kawin tp x dpt datang aku wish selamat pengantin baru k....yg dah kawin bla nk tambah anak lg....buat blog frenz sori la for now aku pinjam LAPTOP org...TERIMA KASIH PADA MR MOHAN (IT EXECUTIVE)

SAMPAI JUMPA LAGI...MASSALAMAH.......

 
This Post has 3 Comments Add your own!
fazamania - 12:34 PM

Ahlan Wasahlam...

Betul ke aku cakap nih ?..aku mmg teringin nak pi sana .. tapi masalahnya laku ke resume aku ney ?.. maklumlah sekolah sampai SPM jee.. kalau Gaji lebih kurang NDC .. aku x maulah.. kalau lebih .. comfirm aku pegi.. tapi xpe..aku submit resume dulu.. hang habaq kat aku plak gajinye berape...

si Joe kan nak kawen .. mau ke dia tinggal tunang die ?.. bwahahhah!!!!

neeziee - 12:10 PM

bestnyer keje kat obersi

Dare to blog jury1 - 10:59 AM

Blog Anda telah dinilai oleh Juri Undangan Dare To Blog Contest!

Post a Comment