salam msian

1 comments - Post a comment

semalam aku n geng ade la g pantai kt doha ni (nama ye Semaisma).dlm kul 9pm kitaorg smpai kt tmpat tu dgn 3 keta.xtvt ye menangkap ketam...dh lama aku x buat xtvt outdoor cmni tp belasah je la.lepas pekena mihun goreng kitaorg pn turun la pantai yg lebih kurang 1.5 km dr port kitaorg.dlm sejuk2 di tmbah dgn cahaya bulan dpt la gak kitaorg tangkap 32 ketam + 2 sotong...tu pun sebab dh x tahan sejuk.nnti pic ye aku bg korang tgk k.so utk 1st timer mcm kitaorg ni ok la dpt hasil yg agak memuaskn n myb nex week kitaoeg nk repeat.dlm masa aku kt pantai tu smpai lg 1 van aku ye team yg sama2 meredah kegelapan utk tngkap ketam, hasil diorg pun x kurang hebat ye.so utk 2nd round, kita org akan make sure peralatan semua complete.den BBQ dgn hasil tangkapan....siap overnite tu.so dgn xtvt2 outdoor ni kurang la ckit tahan bosan yg dh sama dgn cipan kt qatar ni hehehehehe....

adios msian...massalamah.