Vacation episod 2

3 comments - Post a comment

Ari ni tanggal 0ct 6 2007, tinggal la aku brdua ngan roomate yg x blik raya.tdi kul 0630pm waktu qatar anta Si Tapa tp smpai kt keta je, malas nk anta g airport doha tu...ramai sgt org boringla.so aku duk je la kt bilik smbil basuh kain.tinggal lg sorg je nk blik Msia tu pn next monday...then tinggal la kami 7 org yg x blik.
myb raya tahun ni kitaorg plan nk g msian embassy pada pagi raya, sembahyang raya pastu balik umah kol family masing2 den petang g umah mmber aku yg ade buat masak2 ckit den mlm xtvt biase la main PS2....huhuhuhu xle jdi ni tahun depan AKU MESTI BALIK RAYA.

 
This Post has 3 Comments Add your own!
iEn - 4:57 AM

xbalek kampung arr raya ni erk?? jgn sedis2 yee.. koling2 lah mereka huhu

Jie - 5:56 AM

makasih ye singgah blog..erk..char koay teow tu.... maaflah dah hntr, posmen ckp berat sgt..nak tergolek motor dia..

huhuhu....raya kt perantauan....

part air mata meleleh tak tulieh ke?

:D

Noushy Syah - 2:16 PM

Eid MUbarak black...

Sedey mmg sedey berjauhan from family and friends..but hey make the very best out of it, not everyone has the chance and experience to have Eid abroad anyway..so you're one of them..{mode motivation nih*)..hehhehe

Salam dihulur maaf dipinta.

Post a Comment