Minggu yg memenatkan...

1 comments - Post a comment

assalamualaikum wbt
perghhh dis week x henti2 aku OT 12 jam...mcm2 brg n customer dh start masuk whse nie.even penat but its means our business makin berkembang la nmpakye.dri dubai,syria pn dh stat anta brg...
system pun dh stat live so kitaorg dh kurang la ckit keje compare pkai manual b4 nie...
last month aku jumpe 4 org msia kat starbucks 1 of them ex-uitm aku kat segamat.la ni keja kat gamuda tapi last week dier submit CV kat company aku.ntah apehal nk tukar company tu...
kat cni pun ader funfair tp lg gempak mcm kat gemting tu la namanye Aladdin Kingdom dkat sgt ngan Msia Embassy kat west bay...
ari tu aku ader dgr top managemant meeting,diorg dpt tanah.1 million ekar tu...nak buat whse yg ader skrg ni lagi 5 bijik siap dgn facilities...lebih kurang cam Proton city la...own by GWC tu.kaya nk mampus company nie...kalu jadi la projek tu kitaorg ader 7 whse tu.
end this month 5-6 msian will joining us...so welcome...
korang doa2kan la kitaorg kat sini coz issue middle east ni tp so far kitaorg xde effect apa2 ngan perang tu even US army base juz 1.5km je dr tmpat aku tinggal...k lah nk g makan...bye

 
This Post has 1 Comment Add your own!
fazamania - 11:47 PM

inilah peluang terbaik utk korang pi berjihad .. Allahu Akbar !!!!

Post a Comment